Blog...

Et øjeblik

 

 

De små øjeblikke det er her det hele sker. Jeg elsker at skrive, skrive om det livet bringer. Jeg er en kreativ sjæl, jeg ser mig omkring og lytter opmærksomt. Jeg bliver inspireret af alt omkring mig - naturen, mennesker, dyr, bevægelser, historier, film, fortællinger, musik, dans, poesi og meget mer´. Jeg er meget spontan - det er her og nu det sker.  

Ta´de små skridt, hver opmærksom når du tar´dem. Træd så lidt side og besku´dem.

De små skridt - har så stor betydning.

Lev efter dine virkelige værdier.

Gør du det, så lever du.

Anbefaling af Anne Katrine 1 år efter coaching forløb... Hun fandt sin vej


Jeg kom ud til Freeduction på et tidspunkt i mit liv hvor jeg – igen – stod ved en skillevej.

Det som Bettina virkelig formår, er at skabe den her fuldstændige ro og behagelige omgivelser der giver plads til refleksion. Refleksioner som skriftligt kan foregå på vinduet med udsigt til naturen. Bettinas rolige væsen, gør at man formår at få trukket vejret dybt ned i maven – noget jeg havde meget svært ved, da jeg begyndte at komme der.

Bettina har nogen gode værktøjer til at sætte tankerne i gang. De tanker som i sidste ende førte til at jeg fik modet til at springe ud i min store drøm om at blive selvstændig. Værktøjer der også hjælper mig nu til at håndtere den frygt jeg kan opleve ved at være kvinde i eget hus.

Jeg tager mig selv i til tider at savne turen op igennem alleen af træer – op til Freeduction – op til refleksioner, over livet lige nu– op til drømme – op til ro.

Hilsen Anne Katrine
Nu ejer af Sustainawear

Tanja har været i et forløb over seks gange med Japansk lifting ekstra touch. I disse behandlinger bruges Odylique, som er en naturlig og økologisk hudplejeserie. 


Ovenstående produkter er anvendt i Tanjas behandling. 


Tanja fortæller i en video om sin oplevelse med Japansk lifting, Odylique og det lille, stille landsted 'Hovgaard'


Se videoen på facebook ved at klikke her


At man træder ud af tid & rum...

 

At man - for luft ind i sjælen, så man tør at være 100% ærlig overfor sig selv. Tager sine inderste værdier alvorlige.

 

Får sat en ramme omkring det som er, det som sker. Se på det med et sæt nye briller, se godt efter. Det handler om at få øje på det - vend dig ikke væk fra det du ser. Forhold dig til det, fokuser.

 

Nogle gange er vi så tæt på og alligevel så langt fra. Når det føles langt fra, så mærker vi ofte, at vi bliver mere triste, vi bliver overfladiske overfor os selv, irritationen melder sin ankomst og vi træder til side, fordi vi bare ikke magter mer´.

 

Bægeret er fyldt til randen, toppen af isbjerget er nået. - Slut, stop - handlingslammet - pludselig sker der intet. - Nej, jo, der sker en masse, - tanker, frustationer og bekymringer, har taget over.

 

Så er det nu, sæt grænser - find ud af, hvem du i virkeligheden er. Du har nemlig mistet dig selv, for en stund. Du er nød til at forholde dig til ,at du er kørt træt - du må lige tage dig selv i hånden. Svarene du leder efter kommer til dig når du er klar og når du acceptere og erkender, at du pt har brug for egen omsorg.

 

Det er ikke altid vi selv kan - forstå det som kommer, det som sker. Når du når der til, hvor du bare ikke magter mere, hvor du er træt af, at prøve og forstå, at prøve og se.

Tag kontakt til en du kan betro dig til, en person hvor du føler dig forstået og taget alvorligt. En person som virkelig lytter til dig.

 

En situation som denne, møder vi alle på et tidspunkt i vores liv, derfor er et besøg hos en mentor- coach - en ide til at få sat ord på, blive mere specifik, få indsigt - tune ind - få modet til igen, at kunne tage styring og få sat grænser, så det hele står klart og skarpt foran dig.

 

De bedste hilsner Bettina

 

Kontakt mig gerne - bettina@freeduction.dk - 22188264