Coaching...

Vi mennesker har imellem 60-80.000 tanker i døgnet -

det kan ikke undre, at man kan køre træt...

 

I vores samfund går ting alt for hurtigt, alt for mange input som påvirker os - det gør, at vi kan blive presset, både fysisk og psykisk.

Vi er skabt til at kunne være under pres, men befinder vi os i den tilstand for ofte - og for længe, bliver vi trætte.


Alt for mange tanker og bekymringer kan bevirke, at der sker for mange ting i hjernen på en gang. Vores nervesystem bliver overbelastet.


Herude på det lille, stille landsted `Hovgaard`skal du intet, du skal ikke præstere...

 

sort
Tanker strømmer afsted
se lys

Coaching forløb:

3 sessioner á ca. 1.5 time 2.100,-

5 sessioner á ca. 1.5 time 3.250,-

8 sessioner á ca. 1.5 time 4.800,-

Pas på dig

- så dit pres ikke bliver til stress

 

Måske mærker du, at din krop begynder at sende signaler om, at du er på overarbejde, både fysisk og psykisk.

 

Du kan mærke symptomer som træthed, tristhed, en følelse af ensomhed, overspisning, irritabilitet, negativitet, hovedpine, ondt i muskler og led.

 

Det er utrolig vigtigt, at lytte til vores krop. At vi ikke bare ignorerer dens signaler, men at vi mærker efter og lytter, hvilket kan være rigtig svært. Men netop det kan jeg hjælpe dig med. Så føler du dig presset, og kan mærke at din krop og din psyke ikke fungerer som før, så kontakt mig. Lad ikke bare stå til.

 

Jeg vil som din mentor, arbejde sammen med dig. Så du igen kan leve det liv, du ønsker. Det liv, som du har fortjent.

 

Vi arbejder med lette øvelser og samtaler. Yoga-, vejrtræknings- og meditationsøvelser. Her har naturen en utrolig står værdi - her er fuglefløjt - og de skønne lyde naturen i øverigt byder på.

 

Jeg tilføjer nogle gang - Reiki- healing eller Access Bars da de er med til at skabe ro og afslapning i kroppen, dette bidrager med at nervesystemet også for en pause.

 

Husk pas på dig selv.

 

Herude på det lille, stille landsted `Hovgaard`skal du intet, du skal ikke præstere...

 

Pas på dig forløb:

3 sessioner á ca. 1.5 time 2.100,-

5 sessioner á ca. 1.5 time 3.250,-

8 sessioner á ca. 1.5 time 4.800,-

 

 

mentor coach- hvorfor og hvordan?

 

Står du ved en skillevej og har svært ved at vælge retning?

 

Livet bringer os nogen gange til et tidspunkt, hvor vi har brug for at reflektere.

 

Lev livet efter dine virkelige værdier.

 

Vi lever ofte i mønstre og vaner som kan holde os fast og gøre os handlingslammede. Samtidig er det utrolig nemt at falde tilbage i det vante, for her er der jo alligevel trygt. Jeg vil med forskellige øvelser og værktøjer få dig til at kunne se og føle, hvilket valg der føles rigtigt for Dig, og hvad det valg vil kunne give dig, så du føler dig tryg og tilpas på en ny måde.

 

Husk at ændringer kommer ikke over en nat; man skal være klar til at trække i arbejdstøjet og være åben og ærlig. Med dette for øje når du langt, og du vil kunne nå det mål vi sammen sætter for dig.

 

Jeg vil glæde mig til, at arbejde sammen med dig.

De bedste hilsner Bettina


 

Kunders oplevelser

 

"2. gang jeg kører ned af alleen mod `Hovgaard´føler jeg allerede der roen brede sig i min krop - lukker vinduerne op, sætter farten ned og nyder fuglenes sang og udsigten til mark og skov.

 

Bettina er klar, med smil og positiv ånd, afslapning og masser af spørgsmål og gode råd. Svarene finder vi i fællesskab, eller jeg finder dem alene.

Det er så dejligt at få lov til at fortælle og få løst op for tankerne. Bettina er god til at stille de rigtige spørgsmål.

 

Jeg har lært at stå ved mig selv, at ture sætte mig selv ´først´. I mange år satte jeg mig som ´nr. 2´.

 

Jeg har lært at sige fra, på en positiv måde, at mine behov også er ok." - Ulla

 

 

"Hos Bettina kan man slappe helt af. Atmosfæren er helt i top med kig ud i det grønne, pejs, te og afslappende musik. Og så har man Bettinas fulde opmærksomhed, med gode råd, trøstende ord og øvelser til når man er derhjemme.


Alting er lidt nemmere hos Bettina og det værste er, at man ikke rigtig har lyst til at tage derfra - nogensinde." - Anne Katrine