Hold – forebyg stress


Formål – I et samfund hvor alt bare går for stærkt. Alt for mange trives ikke. Vi må og skal ændre kurs! For at virksomheder skal kunne holde på deres medarbejder, ved de også godt, der skal ske en ændring. Stress kurven går ikke nedad – tvært imod.


FOREBYGGELSE – med det mål for øjet, at få mere natur ind i billedet. Vi er skabt til at leve i naturen – vi er afhængig af ilten som produceres af træer og planter samt af den energi som kommer fra solens stråler – Der forskes løbende og det er dokumenteret at ophold i naturen blandt andet kan reducere symptomer på stress og depression, styrke immunforsvaret samt sænke blodtrykket – reducere sygefravær og at få bedre nærvær, humør og selvværd.


Som virksomhed – kan du booke et forløb med 4-6 deltagere – men her også gerne individuelt forløb, hvis der er brug for det.


Praktisk info.


Sørg for at have godt med tøj med gerne lag på lag da vi kommer til at lave aktiviteter af forskellig intensitet. Medbring gerne en lille rygsæk til turen, et liggeunderlag og en flaske vand samt evt. en lille snack. Jeg har en varm kop te med til efter turen.

Vi mødes 8 gange - 1 dag om ugen ca. 2.5-3 timer pr. gang min. 4-6 deltager

TILBUD Pris kr. 1.900, -