Individuelt forløb i naturen


Forløbet er til dig, som – står et sted i livet, mental træthed efter en sygemelding, du føler din hverdag er for presset, du har for længe tilsidesat det din krop har brug for og ønsker at få balance tilbage i din hverdag. Bliv bedre til at lytte til kroppens signaler – den afslører vores sindstilstand.


Med forskellige øvelser – træner vi vores kropsbevidsthed, vi har fokus på vores åndedræt. Vi skal ikke præstere, vi skal ikke tage beslutninger, - men vi skal bare ”være”.  Under vores tur – indbygger vi også Stille gang med sansevandring.


Praktisk info.

Sørg for at have godt med tøj med gerne lag på lag da vi kommer til at lave aktiviteter af forskellig intensitet. Medbring gerne en lille rygsæk til turen, et liggeunderlag og en flaske vand samt evt. en lille snack. Jeg har en varm kop te med til efter turen.

Vi mødes 8 gange, en dag om ugen ca. 2.5 -3 timer pr. gang – Pris kr. 4.800, -

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig – De bedste hilsner Bettina


HOLD – ’Krop & natur’ ånd naturen ind.


Dette er til dig – som føler dig presset og/eller gerne vil ud og opleve naturen på en anden måde sammen med andre.


Med forskellige øvelser – træner vi vores kropsbevidsthed, vi har fokus på vores sanser og arbejder med vores åndedræt. Her bruger vi naturens åbne rum – naturen hjælper os til at blive mere bevidste på os selv. Vi skal ikke præstere, vi skal ikke tage beslutninger, - men vi skal bare ”være”.


Nyde nogle gode oplevelser sammen i naturen, få en pause fra hverdagen og få ny energi.

Du er med – 4 gange. Det er Tirsdag kl. 13-16 & Torsdag kl. 9-12. Du bestemmer selv om du ønsker at være med en gang om ugen eller to. De 4-er gange er et TILBUD kr. 825,-

 

Du kan også selv sætte et hold sammen – fx kollegaer, leder, nogle veninder/venner, klassekammerater. Jeg vil glæde mig til at høre fra jer - De bedste hilsner Bettina

Se de praktiske info øverst under individuelt forløb i naturen.